Geninstaller PS5-konsollens og PS4-konsollens systemsoftware ved hjælp af fejlsikret tilstand

Geninstaller PS5-konsollens og PS4-konsollens systemsoftware ved hjælp af fejlsikret tilstand

Find ud af, hvordan du udfører en nulstilling til fabriksindstillingerne på din PlayStation®-konsol ved hjælp af fejlsikret tilstand. Disse trin viser, hvordan du sletter alle brugerdata og geninstallerer PlayStation-firmwaren.

Vigtigt!

Geninstallation af konsollens systemsoftware sletter alle data på konsollen. Denne mulighed bør være det sidste trin under fejlfinding.

Før du nulstiller, skal du prøve følgende:

Geninstaller systemsoftwaren

1. Sluk for PS5-konsollen.
    Tryk på tænd/sluk-knappen, og hold den nede, indtil konsollen bipper.
  2. Hvis du bruger en PC eller en Mac, skal du oprette en mappe kaldet "PS5" på et USB-drev i formatet FAT32 eller exFAT. I den mappe skal du oprette en ny mappe med navnet "UPDATE".
  3. Gå til siden for PS5-systemsoftwareopdateringer, og vælg afsnittet "Geninstaller systemsoftware". Download geninstallationsfilen, og gem den i mappen "UPDATE". Gem filen som "PS5UPDATE.PUP".
  4. Indsæt USB-drevet med filen i PS5-konsollen.
  5. Start PS5-konsollen i Fejlsikret tilstand: Tryk og hold nede på tænd/sluk-knappen, og giv slip efter det andet bip.
  6. Vælg Nulstil PS5 (geninstaller systemsoftware).

Hvis din PS5-konsol ikke genkender opdateringsfilen, skal du kontrollere, om navnene på mapperne og filerne er korrekte. Indtast mappenavnene og filnavnet med store bogstaver.

1. Sluk for PS4-konsollen.
    Hold tænd/sluk-knappen nede i mindst syv sekunder (indtil systemet bipper to gange).
  2. Hvis du bruger en PC eller en Mac, skal du oprette en mappe kaldet "PS5" på et USB-drev i formatet FAT32 eller exFAT. I den mappe skal du oprette en ny mappe med navnet "UPDATE".
  3. Gå til siden for systemsoftwareopdatering af PS4-konsoller, og vælg afsnittet "Geninstaller systemsoftware". Download installationsfilen, og gem den i mappen "UPDATE". Gem filen som "PS4UPDATE.PUP".
  4. Indsæt USB-drevet med installationsfilen i PS4-konsollen.
  5. Start PS4-konsollen i fejlsikret tilstand: Tryk og hold nede på tænd/sluk-knappen, og giv slip efter det andet bip.
  6. Vælg Nulstil PS4 (geninstaller systemsoftware).

Hvis din PS4-konsol ikke genkender opdateringsfilen, skal du kontrollere, om navnene på mapperne og filerne er korrekte. Indtast mappenavnene og filnavnet med store bogstaver.

Har du stadig problemer?

Hvis denne proces mislykkes, skal du muligvis indsende PlayStation-konsollen til reparation. Kontakt os for at arrangere en reparation.