Sådan foretager du en anmodning om dataadgang

Få oplysninger om, hvordan du anmoder om og downloader en kopi af vigtige personlige oplysninger, som SIE behandler om dig.

Sådan foretager du en anmodning

1. Log ind på Kontohåndtering
  2. Vælg Indstillinger for personlige oplysninger i sidepanelet.
  3. Vælg Anmodninger om dataadgang > Anmod om data.
    Der vises en bekræftelsesanmodning om dataadgang på skærmen. Vælg OK.
  4. Log ind på den e-mailkonto, du bruger til dit logon-id.
    Den første e-mail, du modtager fra os, bekræfter anmodningen om dataadgang, og den anden er en meddelelse om, at dine personlige oplysninger er klar til download.
    Der kan gå op til syv dage, før du får den anden e-mail.
  5. I den anden e-mail skal du klikke på linket og logge ind på din konto til PlayStation™Network igen, hvis du bliver bedt om det.
    En Excel-fil downloades automatisk. Gem og åbn denne fil for at se dine personlige oplysninger.

Bemærk:

• Dataene er tilgængelige til download i syv dage efter modtagelsen af den anden e-mail.
  • Du kan kontrollere status for din anmodning ved at følge trin 1-3 ovenfor.

Har du problemer?

Hvis du har problemer med at downloade Excel-filen eller fuldføre ovenstående trin, kan du kontakte os via linket nederst på denne side.