80710016

Forbindelsesfejl.

1. Hvis du opretter forbindelse til internettet via en proxyserver, skal du deaktivere proxyserveren.
  2. Tjek netværksforbindelsen på en anden trådløs enhed. Hvis der også er forbindelsesproblemer på andre enheder, kan der være et problem med dit netværk. Kontakt din internetudbyder for at få flere oplysninger.
  3. Kontrollér, at alt netværksudstyr understøtter en af de trådløse protokoller 802.11b eller 802.11g.
  4. Hvis dit trådløse netværk er beskyttet af en WEP- eller WPA-adgangskode, skal du tjekke, at denne er blevet indtastet korrekt.
  5. Medieserverforbindelsen kan forstyrre PS3-systemets internetforbindelse. Deaktiver den ved at gå til XMB-menuen og vælge Indstillinger > Netværksindstillinger > Medieserverforbindelse > Deaktivér, før du forsøger at oprette forbindelse til PSN.
  6. Kontrollér, at alt netværksudstyrets firmware og alle drivere fungerer og er opdaterede. Besøg producentens website for at få instruktioner om, hvordan du opdaterer dine routerindstillinger.