CE-32869-8

Kunne ikke starte applikationen, da oplysningerne var ugyldige. Databasen er sandsynligvis delvist ødelagt.

1. Start PlayStation 4-systemet i Fejlsikret tilstand, og vælg 5. Gendan database
  2. Prøv at genstarte appen. Fortsætter fejlen, skal du genstarte systemet iFejlsikret tilstand igen og vælge 5. Opdater systemsoftware eller 4. Gendan database.
  3. Hvis fejlen kun optræder med en specifik applikation, skal du slette applikationen ved at trykke på OPTIONS-knappen på din controller, mens applikationen er markeret på hjemmeskærmen, og vælge Slet.. Installer applikationen igen via PlayStation Store.
  4. Hvis fejlen optræder med flere eller alle applikationer, skal du sikkerhedskopiere dine gemte data under Indstillinger  > Administration af applikationsgemte data > Gemte data i systemlager og nulstille PlayStation 4-systemet under Indstillinger > Nulstilling > Nulstil PS4 > Hurtig.