Sådan udbedrer du CE-34679-9

Din PlayStation®4-konsol kunne ikke downloade spillet, da en identisk fil allerede er gemt på din konsol.

1. Genstart din PS4®-konsol.
  2. Sikkerhedskopier dine gemte data ved at gå til Indstillinger > System > Sikkerhedskopier og gendan, og vælg derefter Sikkerhedskopier PS4.
  1. Fremhæv spillet på startskærmen, tryk på OPTIONS-knappen, og vælg Slet.
  1. Geninstaller spillet fra en disk eller ved at downloade det til dit Bibliotek.