CE-36244-9

Downloaden er suspenderet. Downloadet indhold er sandsynligvis ødelagt.

1. Genstart PlayStation 4-systemet. Genstart derefter  downloaden
  2. Du kan genstarte downloads via spillets ikon på startskærmen eller under Meddelelser > Downloads
  3. Hvis fejlen opstår igen, bør du kigge indstillingerne for dit lokale netværk igennem.
    1. Skift til en statisk IP, eller prøv at skifte DNS-server.
    2. Prøv et andet netværk, hvis det er muligt.
    3. Forbindelsen kan være midlertidigt optaget, prøv igen senere.
  4. Hvis fejlen fortsætter, og du tidligere har udskiftet harddisken, kan du skifte til den oprindelige harddisk og geninstallere systemsoftwaren.
    Hvis du benytter den oprindelige harddisk, kan du prøve at nulstille systemet i Indstillinger > Nulstilling > Nulstil PlayStation 4 > Hurtig

Efter systemet er nulstillet, kan du prøve at downloade indholdet fra Biblioteket igen.