Sådan udbedrer du CE-37704-1

Downloaden er blevet annulleret, fordi der ikke er plads nok på harddisken.

1. Prøv at slette applikationen fra startskærmen ved at trykke på OPTIONS-knappen på controlleren og vælge Slet. Du kan downloade indholdet igen fra biblioteket når som helst.
  2. Fortsætter fejlen, når du downloader en opdateringsfil til en applikation, skal du prøve at slette spilapplikationen først og derefter downloade indholdet på ny fra biblioteket.