Sådan udbedrer du CE-38605-2

Der opstod en fejl under download af indholdet på din PlayStation®4-konsol.

1. Vælg Meddelelser fra funktionsskærmen.

2. Fremhæv meddelelsen om download, tryk på trekant-knappen, og vælg Slet.

3. Hvis du bruger udvidet lager, skal du gå til Indstillinger > Enheder > USB-lagerenheder, vælge lageret og vælge Stop brugen af dette udvidede lager. Fjern derefter enheden til udvidet lager fra din PS4™-konsol.

4. Geninstaller applikationen fra dit Bibliotek.

Hvis dette problem fortsætter, kan du prøve at nulstille din PS4-konsol.

1. Sikkerhedskopier dataene på din PS4-konsol.

1. Når du har gennemført sikkerhedskopieringen, skal du gå til Indstillinger > Nulstilling > Nulstil PS4 og følge instruktionerne på skærmen.