CE-38612-0

Applikationsdata på harddisken er sandsynligvis delvist ødelagt.

1. Sikkerhedskopier dine gemte spildata på en USB-lagerenhed eller i PlayStation Plus Online lager.
  2. Slet og geninstaller applikationen ved hjælp af følgende trin:
    • Tryk på OPTIONS-knappen på din controller, når applikationsikonet er markeret på hjemmeskærmen, og vælg Slet.
    • Sæt derefter din spildisk i PlayStation 4-systemet igen, hvis du har en diskversion, eller gå til Bibliotek for at downloade applikationen, hvis du har købt spillet i PlayStation Store.
  3. Fortsætter fejlen, efter at du har gennemført ovenstående trin, skal du gå til Indstillinger  > Nulstilling  > Nulstil PS4  > Hurtig og nulstille systemet. Installer derefter applikationen.
  4. Hvis du har opgraderet din harddisk, så prøv at bruge den oprindelige harddisk, der blev leveret sammen med dit PlayStation 4-system.