CE-38702-0

Kunne ikke hente oplysninger fra serveren. Du vil muligvis opleve problemer med netværks- eller internetforbindelse.

1. Genstart din router.
  2. Genstart PS4.
  3. Kontakt din internetudbyder for at tjekke status for din internetforbindelse.
  4. Nulstil routeren, og vælg Indstillinger  > Netværk  > Konfigurer internetforbindelse  på din PlayStation 4 for at tilslutte routeren igen. Yderligere oplysninger findes i de instruktioner, som fulgte med routeren.
  5. Opdater routerfirmwaren til den nyeste version. Yderligere oplysninger findes i de instruktioner, som fulgte med routeren.
  6. Vælg Indstillinger  > Netværk > Test internetforbindelse, og tjek status for din internetforbindelse.
  7. PlayStation™Network kan være midlertidigt optaget pga. travlhed. Tjek status på playstation.com, og prøv igen senere.
  8. En firewall eller andre sikkerhedsforanstaltninger forhindrer dig muligvis i at oprette forbindelse til netværket. Sørg for, at dine netværksenheder ikke blokerer følgende portnumre:
    • TCP: 80, 443, 3478, 3479, 3480
    • UDP: 3478, 3479
  9. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til en tjeneste uden for PlayStation™Network, skal du tjekke status for den pågældende tjeneste.