8706-4/">

Sådan udbedrer du CE-38706-4

Kan ikke oprette forbindelse til serveren.

• Hvis du ikke kan oprette forbindelse til en server uden for PlayStation™Network, skal du kontrollere status for tjenesten.
  • PSN™ kan være midlertidigt optaget pga. travlhed. Prøv igen senere.
    Du kan kontrollere netværkets status ved at vælge Indstillinger > Netværk > Vis status for PSN-tjenester eller ved at bruge din PC eller smartphone til at få adgang til statussiden for PSN nedenfor.
  1. Genstart PlayStation®4-konsollen.
  2. Genstart din router.
  3. Kontakt din internetudbyder for at tjekke status for din internetforbindelse.
  4. Nulstil routeren, vælg Indstillinger > Netværk > Konfigurer internetforbindelse, og opret forbindelse til routeren igen. Yderligere oplysninger findes i de instruktioner, som fulgte med routeren.
  5. Opdater routerfirmwaren til den nyeste version. Yderligere oplysninger findes i de instruktioner, som fulgte med routeren.
  6. Vælg Indstillinger > Netværk > Test internetforbindelse, og tjek status for din internetforbindelse.
  7. En firewall eller anden sikkerhedsforanstaltning forhindrer dig muligvis i at oprette forbindelse til netværket. Sørg for, at dine netværksenheder ikke blokerer følgende portnumre:
    • TCP: 80, 443, 3478, 3479, 3480
    • UDP: 3478, 3479