Sådan udbedrer du NP-37668-0

Share Play er ikke tilgængelig på grund af kvaliteten af netværksforbindelsen.

For at få den bedste oplevelse med Share Play skal både du og din ven have en hurtig internetforbindelse.

Der anbefales en forbindelseshastighed på mindst 2 Mbps. Kontroller din uploadhastighed ved at tage kontakt til din netværkstjenesteudbyder.

Gode råd til at forbedre din netværksforbindelse:

• Det anbefales, at du benytter et LAN-kabel til at forbinde din PlayStation®4-konsol til netværket.
  • Er du forbundet via en Wi-Fi-forbindelse, kan du placere PS4™-konsollen og routeren tættere sammen og sørge for, at der ikke er forhindringer mellem de to.
  • Andre enheder, der er sluttet til dit netværk, kan bruge en stor del af båndbredden. Vent, indtil de er færdige, før du prøver igen.
  • Kontroller forbindelsesstatus for PS4-konsollen under Indstillinger > Netværk > Test internetforbindelse.