NW-31175-7

Der opstod en fejl under oprettelse af forbindelse til netværket.

Hvis denne fejl opstår, kan der være et problem med forbindelsen til serveren. Prøv følgende metoder for at se, om situationen forbedres:

1. Genstart din PlayStation®4-konsol.
  2. Sluk for routeren, og vent mindst 5 minutter, før du genstarter den.
  3. Prøv at bruge en kablet forbindelse, hvis det er muligt.
  4. Prøv at ændre DNS-indstillinger. Konfigurer dine netværksindstillinger med nummeret på et offentligt DNS, der er gratis og åbent for offentligheden af virksomheder eller organisationer.
  5. Prøv igen senere.