NW-31291-6

Kan ikke oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk. Wi-Fi-signalstyrken er muligvis for svag.

• Test internetforbindelsen på PS4 ved at gå til Indstillinger > Netværk > Test internetforbindelse.
  • Genstart din lokale netværksforbindelse ved at slukke dit modem eller router og vente 5 minutter, før det tændes igen.
  • Placer PS4 og din Wi-Fi-router tættere på hinanden, og sørg for, at der ikke er forhindringer mellem dem.