Sådan udbedrer du NW-31297-2

Kan ikke oprette forbindelse til det trådløse netværk.

Kunne ikke oprette forbindelse til Wi-Fi-netværket, fordi Wi-Fi-adgangskoden ikke er korrekt indstillet på PlayStation®4-konsollen, eller der er meget trafik på det trådløse netværk.

Gå til Indstillinger > Netværk > Konfigurer internetforbindelse for at konfigurere netværksindstillingerne igen.

Hvis fejlen kun optræder i en begrænset periode, er der muligvis travlhed på det trådløse netværk, som forhindrer, at der oprettes forbindelse. Prøv at frakoble andre enheder fra det trådløse netværk, og prøv at gennemføre en test af internetforbindelsen under Indstillinger > Netværk > Test internetforbindelse. Hvis du ikke kan frakoble andre enheder fra det trådløse netværk, kan du prøve at gennemføre testen af internetforbindelsen på PS4®-konsollen senere.