Sådan udbedrer du SU-30645-8

PlayStation®4-konsollen genkendte ikke systemsoftwareopdateringsfilen.

1. Sluk for konsollen ved at holde tænd/sluk-knappen inde i tre sekunder.
    Strømindikatoren blinker et par gange, inden systemet slukkes.
  2. Når konsollen er slukket, skal du igen trykke på tænd/sluk-knappen og holde den inde. Slip den, når du har hørt det andet bip.
    Der lyder ét bip, når du trykker første gang, og et andet syv sekunder senere.
    Konsollen starter i fejlsikret tilstand.
  3. Tilslut din controller med USB-kablet, og tryk på PS-knappen.
  4. Vælg Opdater systemsoftware.

Hvis denne proces mislykkes, skal du opdatere systemsoftwaren ved hjælp af nedenstående guider: