SU-30696-4

Kunne ikke opdatere systemsoftwaren. Opdateringsfilen kan være ødelagt.

• Hvis du opdaterer din PlayStation®4-konsol via internettet, skal du gå til Indstillinger > Systemsoftwareopdatering og prøve at opdatere igen.
  • Hvis du opdaterer via en USB-lagerenhed, skal du prøve at opdatere dit system via internettet. Gå til Indstillinger > Systemsoftwareopdatering > Opdater via internettet.
  • Hvis dette ikke er muligt, skal du downloade den seneste opdatering igen via en webbrowser. Du skal installere opdateringen ved hjælp af en USB-lagerenhed og den korrekte mappestruktur.
  • Oplever du stadig problemer med at opdatere systemsoftwaren, kan du prøve at opdatere via Fejlsikret tilstand (valgmulighed 3).