Sådan udbedrer du CE-100005-6

Spillet eller applikationen kan ikke indlæse.

1. På hjemmeskærmen skal du fremhæve spillet, trykke på indstillingsknappen og vælge Slet.
  1. For den digitale version skal du geninstallere spillet fra dit bibliotek.

For et spil på disk skal du rengøre disken og sætte den i igen for at geninstallere spillet.
Rengør disken med en blød, ren klud for at fjerne snavs. Brug en fnugfri klud, som er lavet specifikt til at rengøre Blu-ray Discs eller DVD'er. Tør fra midten mod kanten af disken.

Når din PlayStation®5-konsol er anbragt lodret på konsolstanderen, skal den side af disken, der har en etiket på, pege mod venstre, når du indsætter den.