CE-106444-9

Der opstod en fejl under oprettelse af forbindelse til PSN.

Prøv følgende trin:
  1. Se statussiden for PlayStation™Network.
  2. Genstart din PlayStation®5-konsol, og opret forbindelse til internettet ved hjælp af en kablet forbindelse, hvis det er muligt.
  3. Hvis du bruger en trådløs forbindelse, skal du prøve at flytte din PS5-konsol tættere på din router og fjerne alt, der forstyrrer forbindelsen mellem enhederne.
  4. Sluk for routeren, og vent mindst 5 minutter, før du genstarter.
  5. Opdater din router med den nyeste firmware.
    Kontakt routerleverandøren for at få oplysninger om, hvordan du opdaterer.
  6. Prøv om muligt at åbne følgende porte:
    TCP: 80, 443, 3478, 3479, 3480.
    UDP: 3478, 3479, 49152 til 65535.
    Kontakt din internetudbyder for at få oplysninger om, hvordan du åbner porte.