Sådan udbedrer du CE-107750-0

Der opstod en fejl under spillet.

1. Sluk for PlayStation®5-konsollen, og frakobl strømkablet. Vent fem minutter, sæt strømkablet i igen, og genstart din PS5®-konsol.

2. Sørg for, at dit spil og PS5-konsollens systemsoftware begge er opdaterede til de nyeste versioner.

1. Hvis du stadig oplever fejlen, kan du prøve at slette spillet ved at gå til Indstillinger > Lager. Derefter skal du geninstallere den.
  1. Start din PS5-konsol i fejlsikret tilstand, og vælg Ryd cache, og genopbyg databasen > Gendan database.

Hvis dette problem fortsætter, kan du prøve at nulstille din PS5-konsol.

Bemærk, at nulstilling af konsollen sletter alle data, der er gemt på konsollageret.

1. Sikkerhedskopier dataene på din PS5-konsol.
  1. Når sikkerhedskopieringen er fuldført, skal du gå til Indstillinger > System > Systemsoftware > Muligheder for nulstilling > Nulstil din konsol.

2. Når du har nulstillet din konsol, skal du prøve at installere spillet igen.