Sådan udbedrer du CE-107857-8

Der opstod en fejl under indlæsning eller opdatering af applikationen.

1. Genstart din PlayStation®5-konsol.
  2. Sørg for, at systemsoftwaren på din PS5®-konsol og spillet/appen begge er opdaterede til de nyeste versioner.
  1. Hvis fejlen fortsætter efter start af spillet/appen, skal du slette spillet/appen fra Indstillinger > Lager og geninstallere det.
  1. Start din PS5-konsol i fejlsikret tilstand, og vælg Ryd cache, og genopbyg databasen > Gendan database.