CE-107863-5

Der er opstået en netværksforbindelsesfejl.

Prøv følgende trin:
  1. Genstart din PlayStation®5-konsol.
  2. Hvis din systemsoftware ikke er opdateret, skal du opdatere til den nyeste version under Indstillinger > System > Systemsoftware > Systemsoftwareopdateringer og indstillinger.
  3. Sluk for routeren og modemmet, og vent mindst 5 minutter, før du genstarter.
  4. Hvis denne fejl opstår under download eller kopiering af indhold, skal du prøve ovenstående og derefter installere igen fra dit Bibliotek.
  5. Der kan være midlertidig overbelastning af netværket. Prøv igen senere.