Sådan udbedrer du NP-104627-0

Din PlayStation®5-konsol har mistet forbindelsen til serveren.

1. Prøv at logge på ved at gå til Indstillinger > Brugere og konti Konto > Log på.
  2. Gå til Indstillinger > Netværk > Forbindelsesstatus > Test internetforbindelse
    Hvis det er nødvendigt, kan du konfigurere dine netværksindstillinger igen.
  3. Sluk for routeren, og vent 5 minutter, før du genstarter.
  4. Genstart din konsol, og opret forbindelse til internettet ved hjælp af en kablet forbindelse, hvis det er muligt.
  5. Hvis du bruger en trådløs forbindelse, skal du prøve at flytte din konsol tættere på din router og fjerne alt, der forstyrrer forbindelsen mellem enhederne.