Sådan udbedrer du 0x8320011B

Din PlayStation Portal™ – ekstern afspiller kunne ikke oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk.

Der kan være et problem med Wi-Fi-indstillingerne/Wi-Fi-adgangspunktet.

• Kontrollér, om Wi-Fi er tilgængeligt på andre enheder. Hvis du har problemer med dit Wi-Fi, skal du kontakte din internetudbyder.
  • Kontrollér Wi-Fi-indstillingerne/Wi-Fi-adgangspunktet.
    1. Stryg til venstre øverst til højre på PS Portal-skærmen for at få vist genvejsmenuen.
    2. Vælg Indstillinger > Netværk > Konfigurer internetforbindelse, og kontrollér Wi-Fi-indstillingerne igen.

- Hvis denne fejl fortsætter, skal du prøve at bruge et andet Wi-Fi-netværk.