Sådan udbedrer du 0x8320021B

Din PlayStation Portal™ - ekstern afspiller har en systemfejl.

1. Tryk på og hold tænd/sluk-knappen nede
  2. Vælg Genstart.

Hvis genstart ikke løser problemet, kan du prøve at nulstille din PS Portal.
Bemærk, at nulstilling vil logge dig ud og slette alle data og tilpassede indstillinger.

1. Stryg til venstre øverst til højre på PS Portal-skærmen for at få vist genvejsmenuen.
  2. Vælg Indstillinger > System > Systemsoftware > Muligheder for nulstilling.
  3. Vælg Nulstil.

Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte PlayStation Kundesupport via linket nedenfor.