Support til Concord

Få mere at vide om de forskellige udgaver af Concord, spillets understøttede sprog, og hvordan du får adgang til dine bonusser ved forudbestilling.

Besøg Concord Support, hvis du har spørgsmål om:

• Problemer med gameplay
  • Patches
  • Bugs
  • Suspenderinger fra Concord

Besøg Epic Support eller Steam Support for:

• Problemer med PC'ens ydeevne
  • PC-køb

PlayStation Support kan hjælpe med:

• Din konto (til PlayStation™Network)
  • Installation af spillet
  • Problemer med konsol
  • Suspenderinger fra PSN™

Kan jeg spille Concord på Steam Deck?
Det er ikke muligt at spille Concord på Steam Deck, da Windows er påkrævet for at få adgang til PlayStation Network-funktioner.

Jeg kan ikke oprette forbindelse til PSN. Er der et problem med spillet?
Besøg PSN-statussiden for at få flere oplysninger.

Jeg kan ikke oprette forbindelse til Steam for at spille online. Er der et problem med spillet?
Besøg Steam Support for at få mere at vide.