Opret en spilliste på PS5-konsoller

Sådan opretter du en spilliste på PS5-konsoller

Find ud af, hvordan du opretter tilpassede spillister i dit spilbibliotek på en PlayStation®5-konsol.

Med en spilliste kan du oprette en brugertilpasset liste over spil fra fanen Din samling i Bibliotek på din PS5™-konsol. Det er op til dig, hvordan du formaterer dine spillister.

Sådan opretter du en spilliste

1. Hvis du vil se hele din spilsamling, skal du gå til startskærmen for dine spil og vælge Spilbibliotek > Din samling
  2. Vælg ikonet Opret spilliste.
  3. Vælg spil, og følg instruktionerne på skærmen for at oprette en brugertilpasset liste fra fanen Din samling.
    Din liste vises øverst, når du vælger fanen, så du hurtigt kan få adgang til dine favoritter.

Sådan tilføjer du spil til en spilliste

1. Gå til startskærmen for dine spil, og vælg Spilbibliotek > Din samling
  2. Vælg spillisten, og vælg derefter Føj flere til spilliste
  3. Vælg de spil, du vil føje til din spilliste.
  • Du kan også føje til en spilliste ved at markere et spil under fanen Din samling og derefter trykke på indstillingsknappen og vælge Føj til spilliste.

Sådan fjerner du et spil fra en spilliste

1. Gå til startskærmen for dine spil, og vælg Spilbibliotek > Din samling
  2. Åbn spillisten, fremhæv spillet, og tryk derefter på indstillingsknappen.
  3. Vælg Fjern fra spilliste.

Sådan redigerer eller sletter du en spilliste

1. Gå til startskærmen for dine spil, og vælg Spilbibliotek > Din samling
  2. Fremhæv spillisten, og tryk på indstillingsknappen.
  3. Vælg Rediger navn eller Slet spilliste.