Sådan udsender du gameplay på PS4-konsoller

Find ud af, hvordan du tilknytter dine PlayStation®4-konsoller til en streamingkonto og begynder at udsende dit gameplay til venner og følgere.

Sådan knytter du en streamingkonto til din PS4-konsol

Hvis du vil sende udsendelser, skal du knytte en YouTube- eller Twitch-konto til din konto til PlayStation™Network. Det kan du gøre, når du starter en udsendelse for første gang eller fra startskærmen:

1. Gå til Indstillinger > Kontohåndtering > Tilknyt til andre tjenester.
  2. Vælg YouTube, og log ind på din YouTube-konto.
  3. Hvis du har aktiveret totrinsgodkendelse, skal du indtaste bekræftelseskoden på den næste skærm.
  1. Gå til Indstillinger > Kontohåndtering > Tilknyt til andre tjenester.
  2. Vælg Twitch, og log ind på din Twitch-konto.
  3. Du skal indstille 2FA (tofaktorgodkendelse) på din Twitch-konto, før du begynder at streame.

Du skal beskytte dine oplysninger, især følsomme eller personlige oplysninger, f.eks. dit rigtige navn eller din adresse, under streaming. Få flere oplysninger ved at besøge PlayStation-guiden for onlinesikkerhed.

Sådan starter du en udsendelse på PS4-konsoller

1. Mens du spiller et spil, skal du trykke på SHARE-knappen, vælge Udsend gameplay og derefter vælge en streamingtjeneste.
  2. Log ind på din streamingkonto, og tilpas indstillingerne for udsendelsen efter dine ønsker.
  3. Hvis du vil tilpasse din udsendelse, mens du streamer, skal du trykke på OPTIONS-knappen for at vise menuen Avanceret udsendelse.
  • Følg guiden nedenfor for at få mere at vide om konfiguration af dine indstillinger for udsendelse.

Twitch-stream låser ved "forbereder", når der udsendes fra PS4-konsoller

• Du skal aktivere tofaktorgodkendelse (2FA) på din Twitch-konto for at udsende fra din PS4™-konsol.
  • Når tofaktorgodkendelse er aktiveret og konfigureret, kan du logge på Twitch fra din PS4-konsol og begynde at streame.

Udsendelsesopløsning på PS4 Pro-konsoller

PS4 Pro-konsoller kan udsende ved op til 1080p (60fps) afhængigt af den anvendte tjeneste og båndbredden. HDR understøttes ikke.

• YouTube
    Op til 1080p (60fps) er tilgængeligt – kvaliteten vil afhænge af YouTube-netværkstrafikken.
  • Twitch
    Op til 1080p (60fps) er tilgængeligt – kvaliteten vil afhænge af Twitch-netværkstrafikken.

Har du problemer?

Hvis du har problemer med udsendelser på PS4-konsoller, skal du se følgende guide til fejlfinding.