Sådan streamer du gameplay med Udsendelser på PS5-konsoller

Stream dit gameplay live på din PlayStation®5-konsol, og lad dine venner og følgere være en del af oplevelsen, mens de ser og kommenterer handlingen.

Sådan konfigurerer du en udsendelse på PS5-konsoller

Udsendelse kræver, at du knytter konti som YouTube eller Twitch til din konto til PlayStation™Network. Det kan du gøre, når du starter en udsendelse for første gang eller fra startskærmen.

• Hvis du vil kontrollere, om du allerede har tilknyttet en tjeneste, skal du vælge Udsendelse fra kontrolcenteret. Tilknyttet vises ved siden af tilknyttede tjenester.
  • Dine udsendelser kan nå ud til et bredt offentligt publikum. Hvis du vil begrænse, hvem der kan se dine udsendelser, skal du konfigurere indstillingerne for personlige oplysninger i dine tilknyttede konti.
  • Vil du være med i dine udsendelser? Brug dit HD-kamera (CFI-ZEY-serien) eller PlayStation Camera (CUH-ZEY-serien), og vær med i din live-stream (kameraer sælges separat).

Sådan udsender du dit spil på PS5-konsoller

1. Tryk på oprettelsesknappen, og vælg Udsendelser.
  2. Vælg den streamingtjeneste, du vil broadcaste med.
  3. Indtast dine udsendelsesoplysninger.
    Når du vil medtage video fra dit kamera eller lyd fra lyd fra dit party, skal du vælge Indstillinger for udsendelser og så tilpasse, hvordan du udsender.
  4. Når du er klar, skal du vælge Gå live , hvorefter din udsendelse starter.
    Udsendelseskortet vises i kontrolcenteret.

Sådan udsender du gameplay på dit PS VR2-system

1. Tryk på oprettelsesknappen, og vælg Udsendelse.
  2. Vælg den streamingtjeneste, du vil udsende med.
  3. Indtast dine udsendelsesoplysninger.
    Når du vil medtage video fra dit kamera eller lyd fra lyd fra dit party, skal du vælge Indstillinger for udsendelse og så tilpasse, hvordan du udsender.
  4. Når du er klar, skal du vælge Gå live, hvorefter din udsendelse starter.
    Udsendelseskortet vises i kontrolcenteret.

Under din udsendelse vises kun spilskærmen og video fra dit HD-kamera (hvis det er tilsluttet og konfigureret). Når du navigerer væk fra et spil eller aktiverer transparent visning, vil seerne se en tom skærm med en besked.

Sådan konfigurerer du indstillinger for udsendelse

1. Fra startskærmen skal du vælge Indstillinger > Gemte data og udsendelser.
  2. Vælg udsendelser. Du kan justere følgende:

Indstil opløsningen og billedhastigheden for udsendelse af dit spil. De tilgængelige opløsninger varierer efter tjeneste.

Vælg, om du vil medtage mikrofonlyd og partylyd i din udsendelse.

Sørg for, at medlemmer af din gruppe i god tid ved, at deres stemmer bliver en del af din udsendelse.

Tilpas indstillingerne for billedposition, størrelse, lysstyrke og meget mere.

Vælg, om du vil vise overlejringer for seerkommentarer og for, når nye brugere begynder at se din stream. Du kan også vælge, hvor på skærmen de skal vises.

Aktivér Konverter udsendelseschat til tale for at kunne få læst seerkommentarer højt under udsendelser og konfigurere indstillinger for stemmehastighed, stemmeleje og lydstyrke. Dette er kun tilgængeligt for sprog, der understøtter det.

• Kun din spilskærm og lyd deles. Andre skærme og skærme fra apps, der ikke er spil, vil ikke være synlige for dine seere.
  • Afhængigt af spillet vises nogle scener muligvis ikke for dine seere.
  • Dine udsendelsesoplysninger og præferencer gemmes fra den sidste gang, du brugte udsendelser.
  • Sørg for at lade personer i din party-voice chat vide det, når du lader lyd fra voice chat indgå i din udsendelse. De kan konfigurere deres indstillinger og enheder, hvis de ønsker, at deres stemme skal deles.

Sådan finder du en udsendelse

Se folk fra hele verden spille spil fra det store katalog, der er tilgængeligt til din PS5-konsol. Du kan finde udsendelser på følgende steder:

• Hub
    Vis en udsendelse til et spil, du ejer, via spillets hub.
  • Udforsk i fanen Spil
    Se liveudsendelser om spil, du spiller.
  • En spillers profil
    Gå til en spillers profil for at se deres liveudsendelser samt arkiverede udsendelser.

Stream er gået i stå ved "forbereder" under udsendelse

Nogle streamingtjenester kræver tofaktorgodkendelse. Du skal muligvis aktivere tofaktorgodkendelse på din tilknyttede konto for at bruge Udsendelse på din PS5-konsol.

Hvad er der på kortet Udsendelse på PS5-konsollen?

A) Forløbet tid
Holder styr på, hvor længe du har sendt.

B) Seere
Antallet af personer, der ser din udsendelse.

C) Valgmuligheder for udsendelse
Slå mikrofonen til eller fra

Når dine seere kan høre din stemme, kan du prøve at fortælle om din spiloplevelse.

Kameraindstillinger
Tænd eller sluk for kameraet. Når det er slået til, skal du placere kamerafeedet på skærmen.

Indstillinger for overlejring
Vis chat
: Se, hvad dine seere har at sige, ved at vise chatten. Du kan endda få kommentarerne læst højt ved at aktivere chat til tale.

Vis aktivitet: Se opdateringer som f.eks. nye brugere og nye følgere.

Position: Flyt chatvisningen på skærmen til det sted, hvor det passer dig bedst.

D) Afbryd udsendelse midlertidigt
Brug denne funktion til at fortælle dine seere, at de skal vente, mens du er væk et øjeblik. Kameraets feed sættes på pause, og lyden slås fra, indtil du kommer tilbage.

E) Stop udsendelse
Afslut din live-stream.

Sådan får du vist en anden afspillers arkiverede udsendelser

1. Tryk på PS-knappen for at åbne kontrolcenteret, og vælg Game Base.
  2. Vælg Venner eller Søg, og vælg derefter en spiller for at få vist personens profil.
  3. Vælg fanen Delt for at få vist deres arkiverede udsendelser.