Spil i turneringer på PSN

Sådan spiller du i turneringer på PSN

Find ud af, hvordan du konkurrerer i turneringer via PlayStation™Network (PSN) på PlayStation®5-konsoller og PlayStation®4-konsoller.

I nogle spil kan du konkurrere i turneringer for at se, hvilken placering du opnår. Du skal først tilmelde dig til en kommende turnering og derefter deltage inden starttidspunktet på turneringsdagen.

Bemærk, at der kræves et PlayStation®Plus-medlemskab for at få adgang til denne funktion.

Sådan tilmelder du dig til en turnering på PS5-konsoller

1. Fra kontrolcenteret skal du vælge det kort, der hedder Turneringer, eller vælge Turneringer fra et spils hub på skærmen Spil.
  2. Vælg den turnering, der er markeret med Tilmeld dig nu.
    Der vises oplysninger om turneringen, f.eks. starttidspunkt og dato, og eventuelle belønninger, du kan vinde. Vælg Vis alle oplysninger for at få flere oplysninger, f.eks. forventet spilletid, antal spillere og turneringsformat.
  3. Vælg Tilmeld dig.
    Turneringsreglerne vises. Sørg for at læse dem omhyggeligt.
  4. Vælg Accepter.
    Tilmelding er gennemført. Du får igen vist oplysninger om turneringen, f.eks. hvornår den starter og belønninger. Når turneringen begynder, kan du se deltagere, samt knappen Deltag nu.
  • Hvis du vil se turneringsreglerne igen eller aflyse tilmelding, når du er færdig med registreringen, skal du vælge turneringskortet fra kontrolcenteret og derefter vælge den turnering, du er tilmeldt. Vælg derefter ... (Mere). Du kan også invitere dine venner eller andre spillere til at deltage i turneringen.
  • Du modtager meddelelser, så du ved, at turneringen starter snart, eller hvis den bliver annulleret. Aktivér pop op-meddelelser, så du ikke går glip af noget.
  1. Vælg Begivenheder fra funktionsskærmen.
  2. Vælg Turneringer, og vælg derefter den turnering, du vil deltage i.
  3. Vælg Tilmeld dig på skærmbilledet med oplysninger om turneringen.
  4. For en holdturnering skal du vælge et hold, der skal registreres, og derefter vælge, hvem du vil tilmelde navnelisten.
  • Når du deltager i en turnering for første gang, skal du indtaste din kontoinformation for turneringsplatformens udbyder. Hvis du ikke har en konto, kan du oprette en på platformudbyderens websted.

Sådan deltager du i en turnering på PS5-konsoller

1. Du får en meddelelse, når turneringen er ved at starte, og også når din kamp nærmer sig. Mens pop op-meddelelsen vises, skal du trykke på PS-knappen og derefter vælge Deltag nu for at deltage i kampen.
    Du kan også deltage i kampen fra turneringskortet i kontrolcenteret.
  2. Hvis du vinder kampen, kan du gå videre til den næste. Du får besked, når din kampmodstander er tildelt. Vælg Deltag nu for at deltage i hver ny kamp.
  • Hvis du ikke deltager på starttidspunktet, vinder din modstander som standard.
  • Du kan se listen over kampe og din samlede præstation, når turneringen er startet. Vælg den turnering, du har tilmeldt dig på turneringskortet, og vælg derefter Vis turneringsbracket.
  • Når kampen er færdig, får du en meddelelse. Mens pop op-meddelelsen vises, skal du trykke på PS-knappen og derefter vælge Vis detaljer for at se din placering, og hvem der vandt. Du kan også se resultaterne på turneringskortet i kontrolcenteret.

En meddelelse fortæller dig, hvornår check ind-perioden er ved at starte. For ikke-holdturneringer skal du tjekke ind. For teamturneringer skal en person fra holdets navneliste tjekke ind. Når check ind-perioden er udløbet, kan du ikke deltage i turneringen.

1. Vælg Tjek ind på skærmbilledet med oplysninger om turneringen.
    Når din modstander er fundet, vises Turneringskampe i Dine begivenheder
  2. Vælg en turneringskamp, og vælg derefter Deltag nu.
    Du kan kontrollere, hvordan du starter kampen på skærmbilledet med oplysninger om kampen. Følg vejledningen for at starte kampen.
  • Hvis du vil indberette resultaterne, efter at kampen er afsluttet, skal du vælge Rapportér resultat på skærmbilledet med oplysninger om kampen og derefter følge vejledningen på skærmen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis en spiller stopper eller afbryder forbindelsen?
Hvis en anden spiller forlader en turneringskamp, vinder den spiller, der bliver i spillet.

Hvad sker der, hvis en spiller går glip af en turneringskamp?
Hvis en spiller går glip af en turneringskamp, taber vedkommende automatisk.

Hvad sker der i tilfælde af uafgjort?
Der slås plat og krone for at fastslå vinderen.