Sådan får du adgang til din trofæliste, mens du spiller et PlayStation-spil på PC

Find ud af, hvordan du finder trofæer, mens du spiller et PlayStation-spil på PC.

Sådan får du vist din trofæliste, mens du spiller et PlayStation-spil på PC

1. Tryk på Shift + F1 for at åbne PlayStation™-overlejringen.
  2. Vælg Trofæer.
    Der vises en liste over alle trofægrupper, der tilhører spillet.

Gælder trofæer på tværs af platforme?

Ja, trofæfremskridt spores baseret på det spil, du spiller. Hvis spillet kan spilles på PC og konsol, vil dine trofæfremskridt være gyldige på begge platforme.