Opgrader et kvalificeret PlayStation®4-spil til den digitale PlayStation®5-version

Opgrader et kvalificeret PlayStation®4-spil til den digitale PlayStation®5-version

Visse PS4™-spil kan opgraderes til den digitale PS5™-version af spillet på en PS5-konsol.

Når du bruger en PS5™-konsol, kan du have mulighed for at opgradere et diskbaseret eller et digitalt PS4-spil til den digitale PS5-version. Afhængig af spillet kan denne opgradering være uden ekstra omkostninger, kræve et køb eller være tilgængelig i en begrænset periode. Kræver forbindelse til internettet.

Opgrader et kvalificeret PS4-spil på disk på en PS5-konsol med et diskdrev

Du skal have en PS5-konsol med diskdrev for at opgradere kvalificerede PS4-spil på disk til digitale PS5-versioner. PS4-spildiske kan ikke bruges sammen med PlayStation®5 Digital Edition.

1. Log ind på din eksisterende konto på din PS5-konsol (eller opret en konto).

2. Indsæt den kvalificerede PS4-spildisk.

3. Gå til spilhubben for PS4-spillet.

4. Vælg opgraderingstilbuddet på spillets hub, og gennemse opgraderingstilbuddet.

5. Vælg Download (eller køb med rabat) for at downloade/købe indhold.

6. Når din download er fuldført, kan du spille det digitale PS5-spil ved at indsætte PS4-spildisken. Du skal have disken isat, hver gang du spiller spillet.

Hvis du vil opgradere en PS4-spildisk til den digitale PS5-version, skal din PS4-spildisk have oprindelse i det samme land som din konto til PlayStation Network. Hvis du har problemer med at opgradere, skal du kontrollere det land/område, som din konto er konfigureret til via privatadressen i Kontohåndtering.

Opgrader et kvalificeret digitalt PS4-spil på en PS5-konsol med et diskdrev eller PS5 Digital Edition

Sådan opgraderer du et kvalificeret digitalt PS4-spil, du allerede har, til den digitale PS5-version:

1. Log ind på din brugerkonto på din PS5-konsol.

2. Find PS5-spillet i PlayStation™Store eller ved at Søge, og gå til spillets hub for PS5-spillet.

3. Vælg opgraderingstilbuddet på spillets hub, og gennemse opgraderingstilbuddet.

4. Vælg Download (eller køb med rabat) for at downloade/købe indhold.

5. Når din download er fuldført, kan du spille PS5-spillet.

PS4-spil, der indløses som en PlayStation®Plus-fordel, kan ikke opgraderes til et PS5-spil, medmindre andet fremgår.

Skift mellem PS5- og PS4-versioner på din PlayStation®5-konsol

Hvis du ejer PS4- og PS5-versionerne af det samme spil, kan du skifte mellem dem på følgende måde:

1. Fra hjemmeskærmen for spil skal du gå til Spilbibliotek.
  2. Vælg spillet, og tryk på X
  3. Vælg knappen [...] på skærmen for at få vist indstillinger.
  4. Vælg den version af spillet, du vil downloade eller spille.

Bemærk: Hvis du er usikker på, hvilken version af spillet du får vist på denne skærm:

• PS4-versioner viser PS4 ved siden af spiltitlen øverst på skærmen.
  • PS5-versioner viser kun spiltitlen.

Grafikbøger, soundtracks og andet ekstraindhold

Hvis du leder efter grafikbøger, spilsoundtracks eller andet ekstramateriale, der fulgte med dit køb, kan du finde dem her:

1. Fra hjemmeskærmen for spil skal du gå til Spilbibliotek.
  2. Vælg spillet, og tryk på X
  3. Vælg knappen [...] på skærmen for at få vist indstillinger.
  4. Vælg det ekstraindhold, du vil have adgang til.

Gentag disse trin for at skifte tilbage til dit spil eller andet ekstraindhold.