Sådan ændrer du indstillingerne for din Access-controller

Lær, hvordan du skifter tilpasninger mellem Access™-controllere, justerer controllerindikatorernes lysstyrke og meget mere.

Sådan ændrer du indstillingerne for din Access-controller

De primære indstillinger, der kræves for at bruge din Access-controller, konfigureres, når du fuldfører den indledende opsætning.

1. Gå til startskærmen, og vælg Indstillinger > Tilbehør.
  2. Vælg Access-controller.
  3. Vælg en af følgende indstillinger for at tilpasse den.

Profilbibliotek

Du kan se dine gemte profiler her. Du kan redigere en profil eller oprette en ny.

Byt om på controllere

Hvis du bruger to Access-controllere, kan du skifte tildelte profiler og controllernavne mellem dem.

Vis status for knapskift

Hvis du aktiverer dette, viser skærmen dig, hvilke knapper der er slået til/fra eller trykket ned kontinuerligt. Vælg de knapper, du vil skifte til og fra, på skærmen Knaptildelinger.

Controllerindikatorernes lysstyrke

Justér controllerindikatorernes lysstyrke på din Access-controller.

Rediger controllerens navn

Du kan give din Access-controller et navn eller redigere navnet på en controller.

Nulstil din controller

Når du nulstiller din Access-controller, slettes alle profiler, der er tildelt til pladser på controlleren. Men dine gemte profiler forbliver på din PlayStation®5-konsol.