Sådan konfigurerer du automatiske downloads og opdateringer på PlayStation-konsoller

Find ud af, hvordan du konfigurerer automatiske downloads og opdateringer til spil og systemsoftware på PlayStation®5-konsoller og PlayStation®4-konsoller.

Sådan opdaterer du systemsoftwaren automatisk på PS5-konsoller

Opdater automatisk systemsoftwaren, mens konsollen er i pausetilstand, så systemsoftwaren opdateres til den nyeste version, næste gang du bruger konsollen.

1. Vælg Indstillinger > System > Systemsoftware > Systemsoftwareopdatering og indstillinger.
  2. Aktivér Download automatisk opdateringsfiler og Installer automatisk opdateringsfiler.
  1. Gå til Indstillinger > System > Automatiske downloads.
  2. Markér feltet ved siden af Systemsoftwareopdateringsfiler.

Hvis du vil opdatere din systemsoftware i pausetilstand, skal du indstille din konsol til at bevare forbindelsen til internettet.

Sådan downloader du automatisk opdateringer af spil/apps på PS5-konsoller

Opdater dine spil og apps automatisk, mens din konsol er i pausetilstand, så de er opdateret til den nyeste version, næste gang du bruger dem.
  1. Indstil din konsol til at oprette forbindelse til internettet, mens den er i pausetilstand.
  2. Gå til Indstillinger > Gemte data og indstillinger for spil/apps > Automatiske opdateringer.
  3. Aktivér Automatisk download eller Automatisk installation i pausetilstand.
  • Når du ikke vil lukke dit spil, der er sat på pause, skal du kun aktivere Automatisk download. Det er kun download, der sker automatisk i pausetilstand. Når du genoptager dit spil, kan du vælge, om du vil installere opdateringen.
  • Når du starter et spil eller en app, opdateres de automatisk til den nyeste version, der er tilgængelig.
  1. Gå til Indstillinger > System > Automatiske downloads.
  2. Markér feltet ved siden af Opdateringsfiler til applikation.

Sådan downloader du en forudbestilling automatisk

Hvis du forudbestiller i PlayStation™Store og indstiller automatiske downloads, vil dit indhold blive downloadet, så snart det er tilgængeligt.

Hvis du vil downloade spil i pausetilstand, skal du indstille din konsol til at bevare forbindelsen til internettet.

Sådan aktiverer du fjerndownload af spil

Når du har aktiveret automatiske downloads og opdateringer, er fjerndownloads tilgængelige, når du køber indhold via PlayStation Store online eller på mobilen.

Hvis du vil downloade spil i pausetilstand, skal du indstille din konsol til at bevare forbindelsen til internettet.

Sådan bevarer du forbindelsen til internettet i pausetilstand

Hvis de automatiske downloads eller opdateringer skal finde sted i pausetilstand, skal du indstille din PS5-konsol til Bevar forbindelsen til internettet.

1. Gå til Indstillinger > System.
  2. Vælg Strømbesparelse > Funktioner, som er tilgængelige i pausetilstand.
  3. Aktivér Bevar forbindelsen til internettet.

Hvis du vælger Aktivér tænding af PS5 fra netværk i denne menu, kan du bruge PlayStation App eller Remote Play til at tænde din PS5-konsol, mens den er i pausetilstand.

1. Gå til Indstillinger > Strømbesparelse > Indstil funktioner, som er tilgængelige i pausetilstand.
  2. Aktivér Bevar forbindelsen til internettet og Aktivér tænding af PS4 fra netværk.
  • Hvis du vælger Aktivér tænding af PS4 fra netværk i denne menu, kan du bruge PlayStation App eller Remote Play til at tænde din PS4®-konsol, mens den er i pausetilstand.

Har du problemer?

Der kan være situationer, hvor en opdatering kræver din godkendelse.

Du kan finde trin til fejlfinding ved at besøge PlayStation-værkstedet.