Sådan spiller du PlayStation-spil på disk

Følg disse trin for at spille diskbaserede spil på din PlayStation®5-konsol eller PlayStation®4-konsol.

Sådan installerer du et diskbaseret spil på din PS5-konsol

1. Indsæt spildisken i diskslotten.
    Spillet installeres automatisk, første gang du spiller det.
    Du kan blive bedt om at vælge, hvilke add-ons der skal installeres.
  2. Når det er installeret, skal du vælge spillet på skærmen Spil.
    Dit spil starter.
    Lad disken være isat, hver gang du spiller spillet.

Sådan installerer du add-ons, du ikke valgte under den indledende opsætning:

1. Indsæt disken.
  2. Gå til skærmen Spil, fremhæv spillet, og tryk på indstillingsknappen.
  3. Vælg Administrer spilindhold, og vælg ikonet for Installer ved siden af add-ons.
  • Du kan også spille understøttede PS4™-spil på din PS5®-konsol.
  1. Indsæt spildisken i diskslotten.
    Spillet installeres automatisk.
    Du kan blive bedt om at vælge, hvilke add-ons der skal installeres.
  2. Når det er installeret, skal du vælge spillet fra indholdsområdet.
    Dit spil starter.
  3. Lad disken være isat, hver gang du spiller spillet.

Sådan installerer du et spil med to diske på din PS5-konsol

Nogle spil har data, der er delt mellem to diske, for at give mulighed for større filstørrelser.

1. Indsæt datadisken i diskslotten.
  2. Når du bliver bedt om det, skal du skubbe datadisken ud og indsætte afspilningsdisken.
    Installationen fuldføres automatisk ved hjælp af afspilningsdisken.
  3. Når du er færdig, skal du lade afspilningsdisken blive i konsollen for at spille spillet.
  1. Indsæt datadisken i diskslotten.
  2. Når du bliver bedt om det, skal du skubbe datadisken ud og indsætte afspilningsdisken.
    Installationen fuldføres automatisk ved hjælp af afspilningsdisken.
  3. Når du er færdig, skal du lade afspilningsdisken blive i konsollen for at spille spillet.