PULSE Elite-opladerkrog: Information om 3D-print

Find oplysninger om 3D-print til din PULSE Elite™-opladerkrog.

Bordstander
Montering under skrivebord
Montering på skærm

Oplysninger om 3D-print til din opladerkrog

Nedenfor kan du downloade eksempler på modeller, der kan hjælpe dig med at integrere opladerkrogen til det trådløse PULSE Elite-headset i andre holdere.

• SIE kan ikke yde specifik vejledning eller support til, hvordan de angivne oplysninger skal bruges. Se instruktionerne til din 3D-printer og software.
  • Læs omhyggeligt forholdsreglerne i den downloadede fil.
  • Vi garanterer ikke funktionaliteten for produkter, der er lavet ved hjælp af 3D-data.