Bluetooth-adaptere, der er kompatible med PS VR2, på PC

Find ud af, hvilke Bluetooth®-adaptere der kan bruges, når du bruger PS VR2 på PC.

Følgende produkter er bekræftet til at fungere af SIE pr. 20/07/2024, men driften kan ikke garanteres.

TP-Link UB500

Buffalo BSBT5D205BK

ASUS USB-BT500

IO-DATA USB-BT50LE

Har du problemer med forbindelse eller sporing, mens du bruger en Bluetooth-adapter?

1. Sørg for, at PS VR2 Sense™-controlleren er opladet.
  2. Hvis du har parret din controller med en PlayStation®5-konsol, skal du sørge for, at konsollen er slukket.
  3. Sluk for andre Bluetooth®-enheder.
  4. Sørg for, at der ikke er forhindringer mellem controlleren og Bluetooth®-adapteren.
  5. Hvis du bruger Wi-Fi, skal du oprette forbindelse til 5 GHz-båndet.
  6. Tilslut til en USB 2.0-port, så langt væk som muligt fra USB 3.0-porten.
  7. Brug et USB 2.0-forlængerkabel* til at flytte Bluetooth®-adapteren væk fra PC'en.

*Afhængigt af Bluetooth®-adapterens kompatibilitet fungerer nogle produkter muligvis ikke. Der er ingen garanti for, at det virker.

Hvis du bruger en indbygget Bluetooth®-adapter og vil bruge en ekstern Bluetooth®-adapter, skal du følge disse trin.

1. Deaktiver den indbyggede Bluetooth®-adapter fra Enhedshåndtering
  2. Tilslut den eksterne Bluetooth®-adapter.

Hvis du stadig har problemer, skal du prøve følgende:

1. Prøv at genstarte Windows.
  2. Sluk for Bluetooth®-adapteren, og vent et øjeblik, tænd den derefter igen, og prøv igen.
  3. Afinstaller Bluetooth®-adapterdriveren fra Enhedshåndtering, og sluk for din PC. Vent et par sekunder, og tænd derefter for strømmen.
  4. Gå til Enhedshåndtering, og vælg Handling > Scan efter hardwareændringer.
    Hvis driveren distribueres af producenten af Bluetooth®-adapteren, skal du opdatere den til den nyeste version.