Sådan skifter du dit PS VR2-spilleområde på PC

Find ud af, hvordan du skifter dit spilleområde, når du bruger PlayStation®VR2 på din Windows® PC, og hvilke typer af spilleområder der er.

Sådan skifter du dit PS VR2-spilleområde på PC

1. Tryk på PS-knappen på din PlayStation VR2 Sense™-controller for at åbne SteamVR™-dashboardet, og vælg derefter PS VR2-ikonet.
  2. Vælg Go to Play Area Setup for PS VR2 > Play Area (Gå til opsætning af spilleområde for PS VR2 > Spilleområde).
  3. Vælg den type spilleområde, du vil bruge.
    Følg instruktionerne på skærmen for at ændre eller redigere spilleområdet.
  • Hvis du forlader dit spilleområde, viser skærmen dig ikke automatisk dine omgivelser. Vend enten tilbage til dit spilleområde, eller tryk på funktionsknappen på dit VR-headset for at aktivere den transparente visning.
  • Hvis dit spil ikke fortsætter som forventet efter nulstilling af spilleområdet, kan du prøve at rydde data for spilleområdet. Det gør du ved i trin 2 at vælge Clear Play Area Data (Ryd data for spilleområdet).

Hvilke typer spilleområder er der?

Der er to typer spilleområder, hvor du kan nyde dine VR-spil:

Brugerdefineret
Opret dit eget spilleområde. Dette kræver et spilleområde på 1 x 1 m (3 fod og 4" x 3 fod og 4") eller større. Brug din controller til at tegne grænserne for dit spilleområde.

Hurtigt
spil på stedet. Vælg denne spilleområdetype, hvis du ikke kan indstille den størrelse spilleområde, der kræves afBrugerdefineret. Sørg blot for, at du har plads til at bevæge din PS VR2 Sense-controller frit.

Sådan justerer du gulvhøjden for PS VR2 på PC

For at sikre, at du kan nyde dine VR-spil uden problemer, skal du sørge for, at spilleområdet er i niveau med gulvet i dit rum.

1. Tryk på PS-knappen på din PS VR2 Sense-controller for at åbne SteamVR™-dashboardet, og vælg derefter PS VR2-ikonet.
  2. Vælg Go to Play Area Setup for PS VR2 > Floor height (Gå til opsætning af spilleområdet for PS VR2 > Gulvhøjde).
    Følg instruktionerne på skærmen for at justere gulvhøjden.