Søg efter opdateringer på PlayStation-konsoller

Sådan søger du efter opdateringer på PS5-konsoller og PS4-konsoller

Sørg for at opdatere dine spil og apps til de nyeste versioner for at opleve nye funktioner og forbedret ydeevne.

Sådan opdaterer du PlayStation-spil og -applikationer

PlayStation®5-konsol: Opdatér applikation

Når du starter et spil eller en app, opdateres de automatisk til den nyeste version, der er tilgængelig.

1. Fremhæv et miniaturebillede af spillet på skærmen Spil, og tryk på indstillingsknappen for at få vist indstillingsmenuen.
  2. Vælg Søg efter opdatering.
    Hvis der findes en opdatering, skal du følge vejledningen for at installere opdateringen.

Du kan også bruge denne menu til at administrere gemte data, spildata og add-ons.

1. Gå til Bibliotek, og fremhæv det spil, du vil opdatere.
  2. Tryk på OPTIONS-knappen, og vælg Søg efter opdatering
    Hvis der findes en opdatering, skal du følge vejledningen for at installere opdateringen.

Sådan kontrollerer du systemsoftwareversionen

PS5™-konsol: Kontrollér systemsoftwaren

1. Gå til Indstillinger > System > Systemsoftware > Konsoloplysninger.
  2. Kontrollér under systemsoftwareversionen. "Opdateret" vises, hvis du har den nyeste version installeret.

Denne menu viser dig også PS5-konsollens navn, IP-adresse og MAC-adresse.

1. Gå til Indstillinger > System > Systemoplysninger
  2. Kontrollér under systemsoftwareversionen.

Denne menu viser dig også PS4-konsollens navn, IP-adresse og MAC-adresse.

Har du brug for hjælp?

Få hjælp og support til dine PlayStation-produkter.