Sådan bruger du PlayStation®4 Media Player

Konfigurer PS4 Media Player

Du skal downloade Media Player fra PlayStation™Store, før du kan afspille indhold og se dine fotos. Vælg Media Player i indholdsområdet eller Bibliotek, og vælg derefter Download på det skærmbillede, der vises.

Afspilning af indhold ved hjælp af PS4 Media Player

1. Vælg Media Player i indholdsområdet.

Tilsluttede USB-lagerenheder eller medieservere, der er på det samme netværk som dit system, bliver registreret og vist automatisk.

1. Vælg USB-lagerenheden eller medieserveren.

2. Vælg det indhold, du vil spille.

For at kunne se eller afspille filer fra en ekstern lagerenhed, som f.eks. et USB-stik eller en ekstern harddisk, skal video- og billedfiler gemmes i en mappe på din lagerenhed. Musikfiler skal gemmes i en mappe med navnet "MUSIC".

Spil musik i baggrunden med PS4 Media Player

Start afspilning af musik med Media Player. Tryk på PS-knappen for at vende tilbage til hjemmeskærmen. Du kan herefter starte et spil eller en anden applikation, mens du fortsætter med at lytte til musik i baggrunden.

Hvis du vil sætte afspilningen på pause, justere lydstyrken eller ændre andre indstillinger, skal du trykke på PS-knappen og holde den nede og vælge Media Player i genvejsmenuen.

Forældrekontrol for PS4 Media Player

Familieadministratorer kan indstille forældrekontrolniveauer på deres PlayStation-system for at begrænse afspilning af/adgang til bestemte typer indhold.

Aktiver undertekster på PS4

1. Gå til Indstillinger > Tilgængelighed > Undertekster , og vælg Vis undertekster.

2. Genstart Media Player, start en video, og tryk på OPTIONS-knappen for at aktivere undertekster.

Begrænsninger for PS4 Media Player

• Nogle sprog understøttes ikke i Media Player.

• Du kan finde oplysninger om tilslutning til din medieserver i de instruktioner, der fulgte med den enhed.