Forskelle mellem PS VR2 på PC og PS5-konsol

Find ud af, hvad forskellen er på at spille PlayStation®VR2 på en Windows® PC og på en PlayStation®5-konsol.

Hvilke funktioner er forskellige i PS VR2 på PC og PS5-konsol?

Følgende PS VR2-funktioner understøttes ikke, når du bruger PS VR2 på en PC.

• HDR-udgang
  • Haptisk feedback for PlayStation VR2 Sense™-controller*
  • Adaptive aftrækkere til PlayStation VR2 Sense-controller
  • Feedback fra VR-headset
  • Øjesporing for VR-headset

*PS VR2 Sense-controller understøtter grundlæggende controller-vibration, som er en enkel vibrationsfunktion på controlleren.

Hvad er forskellen på spilleområderne for PS VR2 på PC og PS5-konsol?

Spilleområder har forskellige funktioner både i PS VR2 på PC og på PS5®-konsol.

• På PC skifter dit VR-headset ikke automatisk til transparent tilstand, når du går uden for spilleområdet.
  • De tilgængelige VR-spillemåder på en PS5-konsol er ikke tilgængelige på PC. Når du bruger PS VR2 på PC, skal du bruge den relevante størrelse af spilleområdet for hvert VR-spil.

Hvilke spil kan PS VR2 på PC spille?

Dit valg af VR-spil afhænger af, om du bruger en PS5-konsol eller PC.

• På PC: VR-spil er tilgængelige på Steam™
  • På PS5-konsol: PS VR2-spil