Overførsel af data mellem to PS4-systemer

Lær, hvordan du overfører data fra ét PlayStation®4-system til et andet via en kablet eller trådløs forbindelse.

Før du starter:

• Når du overfører data fra et PS4-system til et andet, slettes alle data fra det PS4-system, du overfører dataene til. Det PS4-system, du overfører dataene fra, påvirkes ikke.
  • Du skal have den nyeste systemsoftware installeret på begge PS4-systemer.

Data, der kan overføres

• Alle eksisterende brugere og indstillinger på dit system.
  • Spil og gemte data.
  • Skærmbilleder og videoklip, der er gemt på dit system.
Data, der ikke kan overføres
  • Gemte data for brugere, der aldrig har logget på PlayStation Network.
  • Trophyoplysninger, der ikke er synkroniseret med PlayStation Network.
  • Alle adgangskodedata – f.eks. dine adgangskoder til PSN, Netflix eller Amazon. Du skal indtaste disse igen på dit nye PS4-system, når du logger på.

Overførsel af PS4-data

Du skal bruge ét Ethernet-kabel (LAN) for at overføre data via et trådløst netværk.

1. Tilslut det PS4-system, du overfører dataene fra, til dit trådløse netværk, og log på PSN med din konto.

2. Tilslut begge PS4-systemer sammen med et Ethernet-kabel.

3. Tilslut det PS4-system, du overfører dataene til, til dit TV. Opret forbindelse til det samme trådløse netværk som det andet PS4-system, og log på PSN med den samme konto.

4. Hvis det er første gang, du bruger dette system, får du vist valgmuligheden Overfør data fra en anden PS4 , lige efter du har logget på med din konto.

5. Hvis det ikke er første gang, du bruger systemet, skal du gå til Indstillinger > System > Overfør data fra en anden PS4 og følge instruktionerne på skærmen.

Sluk ikke for nogen af PS4-systemerne, mens du overfører data. Dette kan beskadige systemet.

1. Tilslut det PS4-system, du overfører dataene fra, til din router ved hjælp af et Ethernet-kabel (LAN), og log på PSN med din konto.

2. Tilslut det PS4-system, du overfører dataene til, til dit TV. Opret forbindelse til den samme router som det andet PS4-system via et Ethernet-kabel, og log på PSN med den samme konto.

3. Hvis det er første gang, du bruger dette system, får du vist valgmuligheden Overfør data fra en anden PS4 , lige efter du har logget på med din konto.

4. Hvis det ikke er første gang, du bruger systemet, skal du gå til Indstillinger > System > Overfør data fra en anden PS4 og følge instruktionerne på skærmen.

Sluk ikke for nogen af PS4-systemerne, mens du overfører data. Dette kan beskadige systemet.

Forbindelsen fungerer ikke eller afbrydes

• Kontrollér status for PlayStation Network.

Hvis der er problemer med PlayStation Network, eller der udføres vedligeholdelse, skal du vente og prøve igen.

• Genstart internetforbindelsen.

Sluk for strømmen på dit modem eller din router, og genstart. Hvis du bruger en trådløs forbindelse, kan du prøve at skifte til kablet.

• Slet data.

Hvis din dataoverførsel afbrydes midt i en overførsel, kan du prøve at slette så mange unødvendige data og programmer som muligt. En reduktion af mængden af overførte data skulle forbedre dataoverførslen.