Guide til USB-porte på PS5-konsoller

Få mere at vide om typer af USB-porte på PlayStation®5-konsoller, og hvilke enheder der kan tilsluttes din PS5®-konsol.

Hvilke typer USB-porte er der på PS5-konsollen?

PS5-konsoller har fire USB-porte, der understøtter forskellige forbindelseshastigheder og er kompatible med forskellige enheder. PS5-konsoller har to porte på forsiden og to porte på bagsiden.

USB-porte på forsiden

• USB Type-C-port (Hi-Speed USB).
  • USB Type-C-port (SuperSpeed USB 10 Gbps)*.

USB-porte på bagsiden

• 2 USB Type-A, SuperSpeed USB (10 Gbps).

* PS VR2 skal være tilsluttet denne port.

USB-porte på forsiden

• 1 USB Type-A, Hi-Speed USB.
  • 1 USB Type-C, SuperSpeed USB (10 Gbps)*.

USB-porte på bagsiden

• 2 USB Type-A, SuperSpeed USB (10 Gbps).

* PS VR2 skal være tilsluttet denne port.

Hvilke USB-porte på PS5-konsollen skal jeg bruge?

Vælg en enhed for at finde ud af, hvilke af PS5-konsollens USB-porte der er kompatible.

Controllerne nedenfor er kompatible med USB-porte på din PS5-konsol. Tilslut ved hjælp af det USB-kabel, der fulgte med din PS5-konsol eller -controller.

HD-kamera eller PlayStation®Camera (med en PlayStation®Camera-adapter) skal være tilsluttet en SuperSpeed USB-port.

Du kan tilslutte din PS VR2 til SuperSpeed USB-C-porten på forsiden af din PS5-konsol.

Du kan tilslutte din PS VR til en hvilken som helst USB-port på din PS5-konsol. Tilslut ved hjælp af det USB-kabel, der følger med PS VR.

Du kan slutte din trådløse headset-adapter til en hvilken som helst USB-port på en PS5-konsol.

Du kan tilslutte officielt licenseret PlayStation-specialtilbehør til en USB-port på din PS5-konsol. Kontakt producenten for at finde ud af, hvilken port der skal tilsluttes til.