Sådan indstiller du YouTube på PS5-konsoller

Lær hvordan du indstiller YouTube på PlayStation®5-konsoller.

Sådan downloader du YouTube-appen på PS5-konsoller

1. Fra Spil skal du vælge Medier, Alle apps og derefter vælge YouTube.
  2. Vælg Download.

Sådan fjerner du tilknytningen til din YouTube-konto på PS5-konsoller

1. Gå til Indstillinger Brugere og konti Tilknyt til andre tjenester.
  2. Vælg YouTube og Fjern tilknytning til konto.

Sådan streamer du gameplay til YouTube

Du kan sende og dele gameplay fra din PS5-konsol til YouTube og andre streamingtjenester ved hjælp af oprettelsesknappen.

Understøtter PS VR2 YouTube?

Bemærk, at YouTube-appen kun understøtter PlayStation®VR2 Film-tilstand*.

*PS VR2 understøtter ikke 360-graders YouTube-videoer.

Sådan ser du YouTube-videoer i 4K

Hvis du vil se YouTube-videoer i 4K, skal du bruge:

• En PS5-konsol indstillet til 4K-billedkvalitet.
  • En Ultra HD- eller 4K-skærmenhed.
  • En stabil internetforbindelse på mindst 25 Mbps.

Når du har valgt en 4K-video, streamer konsollen automatisk indholdet i 4K-opløsning. Hvis du vil sikre dig, at du streamer i 4K, skal du i YouTube-appen gå til Indstillinger  > Vis videooplysninger > Aktiveret

En 4K-video har normalt en opløsning på 3840 x 2160, så hvis du ser disse værdier, streamer du i 4K-kvalitet. Billedkvaliteten afhænger også af den video, du streamer.