Kompatibilitet for PS Portal

Få mere at vide om kompatibiliteten for din PlayStation Portal™ – ekstern afspiller og de lydenheder, du kan bruge den med.

Hvilken konsol er kompatibel med PS Portal?

• PS Portal kan oprette forbindelse til PlayStation®5-konsoller for at bruge Remote Play.
  • PS Portal er ikke kompatibel med PlayStation®4-konsoller.

Hvilke kabeltilsluttede lydenheder er kompatible med PS Portal?

Du kan bruge kabeltilsluttede headset eller øretelefoner, der er kompatible med et 3,5 mm jackstik til lyd.

Slut dem til jackstikket til headset på undersiden af din PS Portal.

Hvilke trådløse lydenheder er kompatible med PS Portal?

Du kan bruge enhver lydenhed med PlayStation Link™, f.eks. de trådløse PULSE Explore™-earbuds og det trådløse PULSE Elite™-headset.

Med PlayStation Link kan lyden på din trådløse lydenhed hurtigt skifte mellem din PS Portal, PS5®-konsol og Windows PC eller Mac.

Kan jeg afspille medie-apps på PS Portal?

Apps, der findes under fanen Medier på din PS5-konsol, understøttes ikke, når du bruger Remote Play.

Hvilke tilgængelighedsindstillinger på PS5-konsoller er kompatible med PS Portal?

På PS Portal kan tilgængelighedsfunktioner, der er aktiveret på din PS5-konsol, kun påvirke de billeder og kontrolelementer, der streames via Remote Play. De påvirker ikke brugergrænsefladen på din PS Portal.

Når de er aktiveret på din PS5-konsol, er følgende tilgængelighedsindstillinger tilgængelige, når du bruger Remote Play på din PS Portal:

• Tekststørrelse
  • Fed tekst
  • Stor kontrast
  • Vis markering ved aktiverede indstillinger
  • Automatisk rullehastighed
  • Reducer bevægelse
  • Skærmlæser
  • Chattransskription
  • Haptisk feedback ved navigering på konsol

Visse tilgængelighedsfunktioner, der er aktiveret på din PS5-konsol, afspejles ikke på billeder eller kontrolelementer, der streames til din PS Portal via Remote Play:

• Zoom
  • Negative farver
  • Farvekorrigering
  • Tilpassede knaptildelinger

Alle tilgængelighedsfunktioner, der er aktiveret på din PS5-konsol, vises på tilsluttede HDMI-skærme (f.eks. dit fjernsyn eller din skærm). De afspejles også alle på trådløse DualSense-controllere, der er sluttet til din PS5-konsol.