Systemsoftwareopdatering til PlayStation®Vita og PlayStation®TV

Systemsoftwareopdatering til PlayStation®Vita og PlayStation®TV

Hent den nyeste opdatering

Systemsoftwareopdatering 3.74

Den 10/05/22 udkom en opdatering af systemsoftwaren til PlayStation Vita- og PlayStation TV-systemer. Du kan bruge denne til at opdatere din systemsoftware til version 3.74.

Opdater altid dit system med den nyeste version af systemsoftwaren. Ved at opdatere kan du nyde godt af yderligere funktioner, forbedret brugervenlighed og forøget sikkerhed.

Højreklik, og vælg "Gem som" for at starte overførslen.

Version 3.74

Når du logger på PlayStation Network, skal du nu bruge en adgangskode til enheden for at forbedre kontosikkerheden.

Oprettelse af konto til PlayStation Network og bestemte funktioner til kontohåndtering er ikke længere tilgængelige på konsollen. Brug webbrowseren på din PC eller mobilenhed for at bruge funktioner til kontohåndtering med forbedret ydeevne, hastighed og sikkerhed.

Version 3.73

Denne systemsoftwareopdatering forbedrer systemets ydeevne.

Sådan opdaterer du

Du kan opdatere systemsoftwaren på PS Vita- og PS TV-systemer ved hjælp af de nedenfor beskrevne metoder.

PS Vita-system

Brug Wi-Fi-funktionen på dit PS Vita-system til at opdatere systemet via internettet.

Du skal bruge følgende for at gennemføre opdateringen:

• PS Vita-system
  • Internetforbindelse (trådløs)

Du skal konfigurere dit PS Vita-systems netværksindstillinger. Du kan få mere at vide om netværksindstillinger i brugervejledningen til PS Vita-systemet.

For at udføre en opdatering via Wi-Fi skal du gå til Indstillinger > Start > Systemopdatering > Opdater via Wi-Fi på et sted, hvor der er et adgangspunkt, du kan bruge. Dit PS Vita-system holder automatisk øje med, om du har installeret den nyeste version af systemsoftwaren, via internettet. Hvis der findes en opdateringsfil til en nyere version, bliver den automatisk downloadet til systemet. Følg skærmbillederne for at gennemføre opdateringen.

Du kan ikke udføre en opdatering med dataoverførsel via et mobilt netværk (3G).

Brug et PS3-systems netværksfunktion til at opdatere systemet via internettet.

Du skal bruge følgende for at gennemføre opdateringen:

• PS Vita-system
  • PS3-system

– Systemsoftwaren skal være version 4.00 eller nyere.

– Opret forbindelse til internettet.

Du skal konfigurere dit PS3-systems netværksindstillinger. Du kan få mere at vide i brugervejledningen til PS3-systemet.

1. Forbind dit PS Vita-system til PS3-systemet med et USB-kabel.‎
  2. Alle åbne applikationer skal være lukket, og du skal vælge Bruger.
  3. På dit PS Vita-system skal du vælge Indstillinger > Start > Systemopdatering > Opdater ved at oprette forbindelse til et PS3-system.

Dit PS Vita-system holder automatisk øje med, om du har installeret den nyeste version af systemsoftwaren, via internettet. Hvis der findes en opdateringsfil til en nyere version, bliver den automatisk downloadet til systemet. Følg skærmbillederne for at gennemføre opdateringen.

Brug computerens netværksfunktion (Windows® / Mac) til at opdatere systemet via internettet.

Du skal bruge følgende for at gennemføre opdateringen:

• PS Vita-system
  • Computer (Windows® / Mac)

– Opret forbindelse til internettet.

– Download og installer Indholdsadministrator assistent for PlayStation på computeren.

Du kan downloade det fra følgende websted:

http://cma.dl.playstation.net/cma/‎

1. Kontroller, at Indholdsadministrator assistent kører på computeren.

Windows:
    Se efter Indholdsadministrator assistent-ikonet i meddelelsesområdet på proceslinjen.

Mac:
    Se efter Indholdsadministrator assistent-ikonet på menulinjen.

2. Forbind dit PS Vita-system og computeren med et USB-kabel.

3. På PS Vita-systemet skal du vælge Indstillinger > Start > Systemopdatering > Opdater ved at forbinde til en PC.

Dit PS Vita-system holder automatisk øje med, om du har installeret den nyeste version af systemsoftwaren, via internettet. Hvis der findes en opdateringsfil til en nyere version, bliver den automatisk downloadet til systemet. Følg skærmbillederne for at gennemføre opdateringen.

Brug en opdateringsfil på et PS Vita-kort til at opdatere systemet.

Du skal bruge følgende for at gennemføre opdateringen:

• PS Vita-system / PS TV-system
  • Et PS Vita-kort, der indeholder en opdateringsfil

Når du starter et spil, som indeholder en opdateringsfil til en senere version, får du vist en skærm, der hjælper dig gennem opdateringen. Følg skærmbillederne for at gennemføre opdateringen.

PS TV-system

Brug netværksfunktionen på et PS TV-system til at opdatere systemet via internettet.

Du skal bruge følgende for at gennemføre opdateringen:

• PS TV-system
  • Internetforbindelse (kabelbaseret eller trådløs)

Du skal konfigurere dit PS TV-systems netværksindstillinger. Du kan få mere at vide i brugervejledningen til PS TV-systemet.

Når du vælger Indstillinger > Start > Systemopdatering, kontrollerer PS TV-systemet automatisk via internettet, om du har den nyeste version af systemsoftwaren. Hvis der findes en opdateringsfil til en nyere version, bliver den automatisk downloadet til systemet. Følg skærmbillederne for at gennemføre opdateringen.

Download opdateringsfilen på computeren, og gem den på USB-flashdrevet. Kopiér den gemte fil til dit PS TV-system for at opdatere systemet.

Du skal bruge følgende for at gennemføre opdateringen:

• PS TV-system
  • Computer (Windows/Mac)
    Du skal oprette forbindelse til internettet.
  • USB-flashdrev
    Der skal være 150 MB ledig plads.
  1. Opret mapper på USB-flashdrevet til at gemme opdateringsfilen.
    Ved hjælp af computeren laver du en mappe på USB-flashdrevet, som hedder "PSVITA". I mappen skal du oprette en ny mappe med navnet "UPDATE".
  2. Download opdateringsfilen, og gem den i mappen "UPDATE", som du oprettede i trin 1.
    Gem filen med filnavnet "PSVUPDATE.PUP".
    [DOWNLOAD NU] Klik for at starte download
  3. Sluk helt for strømmen til dit PS TV-system.
  4. Hold tænd/sluk-knappen på dit PS TV-system inde i mindst syv sekunder for at tænde for strømmen.
    Systemet starter i fejlsikret tilstand.
  5. Tilslut en controller med et USB-kabel, og tryk på PS-knappen.
  6. Vælg Opdater systemsoftware > Opdater fra USB-lagerenhed.
  7. Forbind USB-drevet, som opdateringsfilen er gemt på, til dit PS TV-system.

Følg skærmbillederne for at gennemføre opdateringen.

Hvis PS TV-systemet ikke genkender opdateringsfilen, skal du kontrollere, om navnene på mapperne og filerne er korrekte. Indtast mappenavnene og filnavnet med enkelt-byte-tegn, og brug store bogstaver.

Bemærkninger

• Download eller installer aldrig opdateringer ved hjælp af andre data, end de officielle opdateringsdata, der udbydes online eller på et PS Vita-kort fra Sony Interactive Entertainment. Download eller installer aldrig opdateringer ved hjælp af andre metoder end dem, der er beskrevet i systemdokumentationen eller på dette websted. Hvis du downloader eller installerer opdateringsdata fra en anden kilde, ved hjælp af en anden metode eller på et PS Vita-system, der er blevet ændret eller modificeret, vil PS Vita-systemet muligvis ikke fungere korrekt, og det vil muligvis ikke være muligt at installere de officielle opdateringsdata. Disse handlinger kan ophæve gyldigheden af garantien på PS Vita-systemet og påvirke din mulighed for at få garantiservice og reparationsservice fra Sony Interactive Entertainment.
  • Sluk ikke dit PS Vita-system, og fjern ikke hukommelseskortet under opdateringen. Hvis opdateringen afbrydes, kan det medføre systemfejl.
  • Du kan muligvis ikke starte opdateringen, hvis batteriniveauet er lavt.
  • Du vil muligvis ikke være i stand til at bruge visse programmer og dele af indholdet, før systemsoftwaren er blevet opdateret.

Systemsoftware

• Softwareopdateringer til PS Vita-systemet og PS TV-systemet, der er installeret på dit system, er underlagt begrænset licens fra Sony Interactive Entertainment Inc. Besøg http://www.scei.co.jp/psvita-eula/ for at få flere oplysninger.