Bortskaf eller giv din PlayStation-konsol videre

Før du udskifter, bortskaffer eller giver din PlayStation®5-konsol eller PlayStation®4-konsol videre, skal du sørge for at sikkerhedskopiere dine data og nulstille din konsol.

Følg nedenstående trin for at gemme dine data, slette dine oplysninger og gendanne konsollen til fabriksindstillingerne.

Skriv konsollens serienummer ned

Skriv serienummeret ned, og opbevar det et sikkert sted. Disse oplysninger kan være nyttige i fremtiden for at bevise din identitet eller dit ejerskab.

Fjern eventuelle USB-enheder eller diske fra din konsol

Fjern alt, hvad du vil beholde, fra konsollen.

Hvis en disk sidder fast, skal du besøge PlayStation-værkstedet for at få fejlfindingstrin.

Sikkerhedskopier dine spil, spildata og optagelser

Du kan gemme dine konsoldata på flere måder.

• Opret en sikkerhedskopifil af dine konsoldata.
  • Upload dine gemte data til skyen
  • Gem dine data på et USB-drev eller en USB-enhed til udvidet lager
    Se guiderne nedenfor for at finde ud af, hvilke data du kan gemme på et USB-drev eller en USB-enhed til udvidet lager.

Overfør data fra din PS4/PS5-konsol til en anden konsol

Hvis du opgraderer og har adgang til både dine gamle og nye konsoller, kan du overføre dine data. Vælg en valgmulighed nedenfor for at få flere oplysninger.

Synkroniser dine trofæer

For at sikre, at du ikke mister trofædata, skal du synkronisere dem manuelt.

Fjern PS5-konsollens M.2 SSD

Hvis du har installeret en M.2 SSD og ønsker at beholde den, skal du sørge for at fjerne den. Gem dine spildata i M.2 SSD-lager.

Gendan din konsol til fabriksindstillingerne

Når du nulstiller din PS5-konsol eller PS4-konsol, slettes alle indstillinger og oplysninger, der er gemt på PS4-konsollen. Denne proces kan ikke fortrydes, så sørg for ikke at slette vigtige data ved en fejl. Slettede data kan ikke gendannes.

1. Gå til startskærmen, og vælg Indstillinger > System > Systemsoftware > Muligheder for nulstilling
  2. Vælg Nulstil din konsol.
    For at gendanne det forudinstallerede spil "ASTRO's PLAYROOM" skal du downloade det fra PlayStation Store.
  1. Gå til Indstillinger > Nulstilling.
  2. Vælg Nulstil PS4 > Fuld.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan overfører jeg mit abonnement til en ny konsol?
Når du logger på PlayStation Network på en ny konsol, anvendes dine abonnementer på din konto.

Kan jeg fjerne min interne harddisk og sætte den i en ny PS4-konsol?
Nej. Hvis du flytter PS4-konsollens interne harddisk og installerer den i en anden konsol, omformateres harddisken, så alle data på den slettes.

Følg lokale bestemmelser ved bortskaffelse af konsollen.

Har du brug for hjælp?

Få hjælp og support til dine PlayStation-produkter.