PlayStation-spil på PC

الرجوع إلى التصنيفات
PlayStation på PC
Tilbage

PlayStation på PC

Understøttede controllere og eksterne enheder

Du kan bruge din PlayStation-controller for at få den bedste oplevelse med PlayStation-spil til PC.

• Alle spil fra PlayStation Studios på PC understøtter mange input-indstillinger, inklusive mus og tastatur samt andre spilcontrollere. Specifikke funktioner varierer efter titel.

Hvis du vil bruge din trådløse DualSense®-controller med kompatible spil og applikationer på en understøttet enhed, kan du med få trin tilknytte den via USB eller Bluetooth®.

DualSense-controller

Enheder, der bruger nedenstående operativsystemer eller nyere, understøtter den trådløse DualSense-controllers Bluetooth- og USB-forbindelser. Når der er oprettet forbindelse, kan du bruge din trådløse controller til at styre kompatible spil og applikationer.

macOS Big Sur 11.3 tvOS 14.5
iOS 14.5 Android 12
iPadOS 14.5
  • Windows PC-enheder understøtter controlleren via en kabelforbindelse.
  • Afhængigt af enheden er visse funktioner på controlleren muligvis ikke tilgængelige. Der er ingen garanti for, at alle enheder er kompatible med controlleren.
  • Hvis du vil kontrollere, hvilke Android-enheder der understøtter den trådløse DualSense-controller-driver, skal du kontakte producenten af din enhed.

De fleste Windows PC-enheder understøtter controlleren via en kabelforbindelse.

Du kan tilslutte din controller til en understøttet enhed ved hjælp af et USB-kabel med et Type-C-stik.

DualSense Edge-controller

Enheder, der bruger nedenstående operativsystemer eller nyere, understøtter den trådløse DualSense Edge™-controllers Bluetooth- og USB-forbindelser. Når der er oprettet forbindelse, kan du bruge din trådløse controller med kompatible spil og applikationer.

macOS Ventura 13.3 iPadOS 16.4
iOS 16.4 tvOS 16.4
  • Windows PC-enheder understøtter controlleren via en kabelforbindelse.
  • Afhængigt af enheden er visse funktioner på controlleren muligvis ikke tilgængelige. Ikke alle enheder er kompatible med din controller.
  • Der kræves en PlayStation®5-konsol for at redigere controller-profiler og tilpasse knaptildelinger.

De fleste Windows PC-enheder understøtter controlleren via en kabelforbindelse.

Du kan tilslutte din controller til en understøttet enhed ved hjælp af et USB-kabel med et Type-C-stik.

DUALSHOCK 4-controller

Enheder, der bruger nedenstående operativsystemer eller nyere, understøtter den trådløse DUALSHOCK 4®-controllers Bluetooth- og USB-forbindelser. Når der er oprettet forbindelse, kan du bruge din trådløse controller til at styre kompatible spil og applikationer.

• Android™ 10 iOS 13
  •  iPadOS 13
  •  macOS Catalina
  •  tvOS 13

Du kan tilslutte en trådløs DUALSHOCK 4-controller til en Windows PC ved hjælp af en trådløs DUALSHOCK®4 USB-adapter eller et kompatibelt mikro-USB-kabel.

Du kan tilslutte en trådløs DUALSHOCK 4-controller til en Windows PC ved hjælp af en trådløs DUALSHOCK®4 USB-adapter eller et kompatibelt mikro-USB-kabel.

PlayStation VR2

Find ud af, hvad PC-specifikationerne er for at bruge din PlayStation®VR2 med en Windows® PC, og hvilken anden hardware og hvilke andre apps der kræves.

Find ud af, hvordan du konfigurerer PlayStation®VR2 på en Windows® PC.

Fejlfinding

Serienummeret findes på bagsiden af den trådløse controller under QR-koden.

• Serienummeret består af 17 alfanumeriske tegn.

Scan QR-koden på bagsiden af din trådløse DualSense Edge-controller for at se serienummeret.

Serienummeret findes også på bagsiden af controlleren under QR-koden.

• Serienummeret består af 17 alfanumeriske tegn.

Find fejlfindingstrin for dit PS VR2-headset og din PC-adapter.

Hvis du har problemer med din controller, skal du besøge diagnosticeringsværktøjet PlayStation Repairs.

الرجوع إلى التصنيفات
Spil
Tilbage

Spil

Download og installation

Hvis du vil downloade og starte et spil, skal du følge instruktionerne fra Steam eller Epic Games.

Venner og trofæer

1. Tryk på Shift + F1 for at åbne PlayStation-overlayet.
  2. Vælg Trofæer.
    Der vises en liste over alle trofægrupper, der tilhører spillet.
  • Tryk på Shift + F1 for at åbne PlayStation-overlayet.
  • Vælg Venner.
    Din venneliste vises.

Understøttelse til PC-spil

Udforsk en række nye og kommende PlayStation-spil til PC.

Få mere at vide om de forskellige udgaver af Ghost of Tsushima™ Director’s Cut for PC, spillets understøttede sprog, og hvordan du får adgang til dine forudbestillingsbonusser.

Har Helldivers 2 en online- eller multiplayeroplevelse?

Helldivers 2 kræver online spil. Du kan spille sammen med op til fire spillere online.

• Helldivers 2 understøtter cross-play.
    Du kan gå sammen med venner, der spiller på PS5-konsoller eller på PC.

Hvad er minimumskravene for Days Gone på PC?

• 64-bit-processor og Windows 10-operativsystem eller tilsvarende.
  • Intel Core i5-2500K ved 3,3 GHz, AMD FX-6300 ved 3,5 GHz CPU eller tilsvarende.
  • 8 GB RAM
  • Grafikkort NVIDIA GeForce GTX 780 (3 GB), AMD Radeon R9 290 (4 GB) eller tilsvarende.

Fejlfinding til spil

1. Sørg for, at du har de seneste Windows-opdateringer installeret.
    Klik på Windows-søgelinjen, og skriv “Søg efter opdateringer”.
  2. Opdatér drivere.
    Sørg for, at driverne til dit grafikkort, lydkort, bundkort og processor er opdateret. Besøg producentens websted for at få flere oplysninger.
  3. Slå SLI eller dobbeltskærm fra.
    Hvis du kører to skærme eller to grafikkort i SLI, kan det medføre et problem med dit spil. Deaktiver SLI, fjern eventuelle ekstra skærme, og genstart spillet.
  4. Tjek din internetforbindelse.
    Tjek status for din internetforbindelse eller spilserver for eventuelle problemer.
  5. Geninstallér spillet.
    Prøv at afinstallere og derefter geninstallere spillet på din PC.

I nogle spil kan du indsende en rapport om nedbrud i spillet. Denne indstilling vises, når et nedbrud indtræffer. Du kan også kontakte en spilspecifik fællesskabshub.

For spørgsmål vedrørende køb af dit PC-spil, tjek venligst Steams support eller Epic Games' support for at få mere at vide.

Ved spørgsmål vedrørende et spil eller for at anmelde spilproblemer, besøg venligst PlayStations support-side.

Har du brug for hjælp til at finde fejlfinding for en PC-fejlkode? Søg efter din fejlkode, eller se Fejlkodehub.

الرجوع إلى التصنيفات
Konto
Tilbage

Konto

Opret en konto

1. Gå til Kontohåndtering, og vælg Opret ny konto.

2. Indtast dine oplysninger og indstillinger, og vælg Næste på hver skærm.

3. Bekræft din e-mailadresse. Tjek din e-mail for at se en bekræftelsesmeddelelse. Følg instruktionerne i e-mailen for at bekræfte din e-mailadresse.

For visse PlayStation-spil på PC kan du logge på PlayStation™Network og få adgang til bonusindhold.

Log ind med en konto til PSN

For visse PlayStation-spil på PC kan du logge på PlayStation™Network og få adgang til bonusindhold.

1. Køb, download og start et kvalificeret PlayStation-spil, der kan spilles på PC.
  2. Gå til hovedmenuen for spillet, og vælg Log ind.
  3. Log på med dit logon-id, eller opret en konto.
    Kontotilknytning kan blive fuldført, når du logger på (dette kan variere fra spil til spil).

Tilknytningsprocessen kan variere fra spil til spil.

1. Køb, download og start et kvalificeret PlayStation-spil, der kan spilles på PC.
    Vælg dine indstillinger for personlige oplysninger og indstillinger i spillet under første opstart.
  2. Følg instruktionerne på skærmen, indtil du finder en mulighed for at tilknytte PSN.
    Der vises muligvis en prompt i stedet.
  3. Indtast dit logon-id og din adgangskode, eller opret en ny konto, hvis du ikke har en.

Kontotilknytning kan blive fuldført, når du logger på (dette kan variere fra spil til spil).

Forældrekontrol

Find ud af, hvilken forældrekontrol der kan aktiveres, når du spiller PlayStation®-spil på PC.

الرجوع إلى التصنيفات
Køb
Tilbage

Køb

Køb

Du kan købe tilgængelige PlayStation-spil fra nedenstående forhandlere.

Udforsk en række nye og kommende spil på PC.

Refusioner

Hvis du har købt et PlayStation-spil på PC, skal du kontakte den relevante forhandler for at få support.

Indløs værdikupon

Hvis du vil indløse en værdikupon, skal du finde en indløsningsvejledning hos den relevante forhandler.