Sådan bruger du Hjælp til spil på PS5-konsoller

Find ud af, hvordan du får adgang til Hjælp til spil på PlayStation®5-konsoller, og hvilke spil der understøtter funktionen.

Sådan viser du Hjælp til spil på PS5-konsoller

Hvis du vil vise Hjælp til spil, mens du er i et spil, skal du følge disse trin.

1. Gå til kontrolcenteret, og vælg det kort, der er markeret med Hjælp til spil.
    Der vises en opgaveliste. Hjælp til spil er tilgængelig for opgaver, der er markeret med Hjælp til spil.
  2. Vælg den opgave, du vil have hjælp til.
    Hjælp til spil-oplysninger vises på kortet.
  3. Hvis kortet indeholder en video, skal du vælge Afspil.
    Tryk på PS-knappen for at vende tilbage til dit spil.

Hvad er Hjælp til spil?

Har du problemer med at komme videre i et spil på din PS5®-konsol, og har du brug for lidt hjælp? Afhængigt af hvor du er, eller hvad du laver i spillet, kan der være råd, tips eller videoer, der kan hjælpe dig.

• Du får en meddelelse om Hjælp til spil, når du begynder at spille et spil, der understøtter Hjælp til spil.
  • Hjælp til spil er kun tilgængelig for understøttede spil.
  • For understøttede spil kan du se videoer af andre spilleres gameplay som Hjælp til spil i fællesskabet. Hvis du deltager i Hjælp til spil i fællesskabet, bliver dine gameplay-videoer automatisk optaget og udgivet og vises som Hjælp til spil i fællesskabet.

Sådan indstiller du Hjælp til spil i fællesskabet

Du kan deltage i Hjælp til spil i Fællesskabet ved at tillade, at din gameplay-video bliver optaget automatisk og tilføjet til funktionen efter gennemgang.

1. For at tilmelde dig skal du gå til Indstillinger > Gemte data og udsendelser > Automatiske skærmklip > Hjælp til spil i Fællesskabet.
  2. Vælg Deltag.
    Du kan fravælge det når som helst.

Du kan også konfigurere følgende indstillinger fra denne menu:

• Månedlig grænse for skærmklip
    Kontrollér, hvor mange videoer der hentes fra dit gameplay pr. måned.
  • Dine udgivne videoer
    Se alle dine videoer, der i øjeblikket er synlige for offentligheden.
  • Hjælp til spil i Fællesskabet er kun tilgængeligt for voksenkonti.
  • Hvis du fravælger Hjælp til spil i Fællesskabet, bliver dit gameplay ikke længere gemt eller uploadet, dine offentliggjorte videoer fjernes, og alle videoer slettes permanent. Dine videoer fjernes også fra alle tip til Hjælp til spil, de forekommer i.

Tips til brug af Hjælp til spil på PS5-konsoller

• Indhold fra Hjælp til spil, der indeholder spoilers til dit spils historie, vises som skjulte aktiviteter. Hvis du vil se oplysningerne om skjulte aktiviteter, skal du følge instruktionerne på skærmen.
  • Hvis du vil se guiden, mens du spiller dit spil, kan du bruge Fastgør i siden. Vælg Multitasking på skærmen i trin 3. Hvis du vil stoppe med at bruge Fastgør i siden eller ændre dens placering, skal du vælge Multitasking for at få vist en menu med valgmuligheder.
  • Tryk på indstillingsknappen for at få adgang til undertekster, lydindstillinger og multitasking-indstillinger for bestemte typer af Hjælp til spil.
  • Hvis Hjælp til spil vises på skærmen med trofædetaljer, kan du få tips til at optjene trofæer.