PlayStation Plus-skylager til PS5-konsoller

Find ud af, hvordan du bruger PlayStation®Plus-skylager til at kopiere og downloade gemte data og frigøre plads på din PlayStation®5-konsol.

Synkroniser automatisk data fra en PS5-konsol med skylager

Du kan automatisk synkronisere dine gemte data med skylager, når du lukker et spil eller sætter din konsol i pausetilstand.

Synkronisering med skylager kræver, at automatiske opdateringer er aktiveret.

1. Gå til Indstillinger > System > Strømsparer > Funktioner, som er tilgængelige i pausetilstand > Bevar forbindelsen til internettet
  2. Gå til Indstillinger > Gemte data og indstillinger for spil/apps, og vælg derefter Gemte data (PS5) eller Gemte data (PS4)
  3. For PS5-spil skal du vælge Synkroniser gemte data > Synkroniser gemte data automatisk.
    For PS4-spil skal du vælge Automatisk upload.
  4. For PS5-spil skal du aktivere Aktivér automatisk synkronisering.
    For PS4-spil skal du aktivere Aktivér automatisk upload.
    Du kan også aktivere eller deaktivere denne indstilling for hvert af dine spil.

For PS5-spil synkroniseres både din konsol og dit skylager med de nyeste data. For PS4-spil uploades data automatisk til dit skylager, men de skal downloades manuelt til PS5-konsollageret.

Administrer PlayStation Plus-skylager på PS5-konsoller

Fremhæv et spil under Spil, tryk på indstillingsknappen og vælg Upload/download gemte data. Spillets seneste gemte data uploades eller downloades.

1. Gå til Indstillinger > Gemte data og indstillinger for spil/apps.
  2. Vælg Gemte data (PS5) eller Gemte data (PS4).
  3. Vælg Uploadeller slet fra konsollageret, og vælge derefter fanen Upload til skylager.
  4. Vælg de gemte data, du vil uploade, og vælg derefter Upload.
  1. Gå til Indstillinger > Gemte data og indstillinger for spil/apps.
  2. Vælg Gemte data (PS5) eller Gemte data (PS4)
  3. Vælg Download eller slet fra skylageret, og gå derefter til fanen Download til konsollager.
  4. Vælg de data, du vil downloade, og vælg derefter Download.
  1. Gå til Indstillinger > Gemte data og indstillinger for spil/apps.
  2. Vælg Gemte data (PS5) eller Gemte data (PS4)
  3. Vælg Download eller slet fra skylageret, og gå derefter til fanen Slet.
  4. Vælg de gemte data, du vil slette, og vælg derefter Slet nederst til højre på skærmen.

Hvad er PlayStation Plus-skylager?

Skylager er lagerplads på netværket, som du kan bruge til at kopiere dine gemte data. Upload gemte data til et spil på en anden PS5™-konsol eller PS4™-konsol, og download dem derefter til din konsol. Bliv medlem af PlayStation Plus for at bruge skylager.

Du kan gemme op til 100 GB gemte PS5-data og 100 GB gemte PS4-data. Antallet af gemte PS4-datafiler, du kan gemme, er begrænset til 1000.

Kontrollér synkroniseringsstatus for spil på PS5-konsoller

For PS5-spil kan du kontrollere synkroniseringsstatus for hvert af dine spil, hvis du vælger Synkroniser gemte data > Vis synkroniseringsstatus. Du kan også fremhæve et spil under Spil, trykke på indstillingsknappen og derefter vælge Kontrollér synkroniseringsstatussen for gemte data.

Få mest muligt ud af skylager

• Spil videre på en vens konsol
    Hvis du logger ind på PlayStation™Network på en vens konsol, kan du fortsætte fra dine seneste gemte data i dit onlinelager.
  • Opgradering/udskiftning
    Hvis du får en ny PlayStation-konsol, skal du blot logge ind på PlayStation Network og downloade dine gemte data.
  • Platformsuafhængige spil
    Disse spil kan downloades og spilles på mere end én type PlayStation-konsol. Hvis et spil for eksempel er kompatibelt med både PS4 og PlayStation®Vita-systemer, kan du begynde at spille hjemme, uploade dine gemte data og fortsætte senere på dit PS Vita-system.
  • PlayStation Plus
    Hvis du har et Premium PlayStation Plus-medlemskab, kan du bruge PlayStation Plus-skylager til at overføre gemte data, når du streamer eller spiller et downloadet spil.